Länkar

www.schelin-ill.se  Detta är min hemsida för mina illustrationer.

 


 

Men när jag flyttade upp hit kände jag att jag måste lära mig datoter. Det var dax för Macen...

Så nu har ca 21 år gått sedan jag flyttat upp och då har jag hunnit med åtskilliga jobb som jag lyckats göra tack vare datorn. Det är allt från böcker, skyltar som tex för Trolska skogen och alla skyltar längst Kustvägen till te etiketter.

Jag samarbetar med Thunman Tools i Hudiksvall som hjälper mig att skära ut mina ideér i plåt som jag naturligtvis ritar själv.

Jag anlitar lackfirmorna Hans Olsson i Hudiksvall som snart byter ägare, men fortsätter med lack, och Bilatec i Bergsjö.

 

Det är nämligen inte alla som gör detta utan "lånar" andras former och kallar det "sina egna"...

www.thunmantools.se

 

 

Sedan ca 21 år är jag en av medlemmarna på Hamnmagasinets Konsthantverk i Mellanfjärden. På övervåningen har vi ca 20 olika konstnärer som ställer ut varje sommar i två omgångar. Alltså 40 st totalt! Förrförra året ställde  bland andra, två vänner till mig ut som bägge gått Gravyrskolan i Stockholm. De har graverat flera av våra svenska sedlar och frimärken. Jag ställer själv ut ibland ut med glasfusing.Vi har en gallerigrupp som ni kan höra av er till om ni vill ställa ut. Se gärna vår nya hemsida.www.hamnmagasinetmellanfjarden.se

Ny hemsida snart klar men se hos nu på Facebook på Hamnmagasinet i Mellanfjärden.

 

 


 

www.schelin-ill.se

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

31.07 | 18:41

Hej Katarina! Hoppas det inte är försent mitt svar till er!! Jag har haft strul med hemsidesleverantören med att få fram ditt meddelande!
Jag kan posta! Gunilla

...
10.07 | 14:17

Vi är på jakt efter en svart väggbock 50 cm. Dottern ska gifta sig i Kårböle 13 aug och vi tänkte ge denna i present. Hur fixar vi det enklast?

...
20.12 | 17:27

Hej! Nej tyvärr inte just nu. Men det går att beställa!
Du tänkte julklapp kanske och då blir det lite svårt.

...
20.12 | 17:04

Hej! Finns det någon vedbärare där det står Gnarp?
Mvh

...
Du gillar den här sidan