Länkar

www.schelin-ill.se

www.schelin-ill.se  Detta är min hemsida för mina illustrationer.

Jag har arbetat som illustratör i över 37 år och gjorde alla illustrationer för hand utan dator tills jag flyttade upp hit till Mellanfjärden. Hade en ateljé i Gamla Stan i Stockholm 13 år där jag gjorde jobb åt de flesta reklambyråer, bokförlag och tidningar. Innan dess jobbade jag på Rithuset i många år.
Mina kunder var reklambyråer och bok och tidningsförlag som anlitade mig att göra illustrationer till tex följande kunder: Volvo, HM, IKEA, Arla, ABB, Caregie, Iggesund, Sandvik, Huskvarna, tidskrifter som Veckans Affärer, Nöjesguiden, Amelia, IBM, Ericsson, DN, SAS, Wasa knäckebröd och tusen andra mindre företag som var minst lika roliga att jobba med!

Men när jag flyttade upp hit kände jag att jag måste lära mig datoter. Det var dax för Macen...

Jag har nu inlett ett spännande samarbete med Thunman Tools i Hudiksvall som hjälper mig att skära ut mina ideér i plåt som jag naturligtvis ritar själv.

 

Det är nämligen inte alla som gör detta utan "lånar" andras former och kallar det sina egna...

www.thunmantools.se

 

 

Sedan ca 18 år är jag en av medlemmarna på Hamnmagasinets Konsthantverk i Mellanfjärden. På övervåningen har vi ca 20 olika konstnärer som ställer ut varje sommar i två omgångar. Alltså 40 st totalt! Vi har en gallerigrupp som ni kan höra av er till om ni vill ställa ut.Jag brukar själv ställa ut där med glasfusing. Se gärna vår blogg.

www.konst-hantverk.blogspot.com vi kommer att fixa en bättre hemsida innan sommaren 2018! Med ett lättare namn!

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

18.02 | 14:47
har mottagit 9
Du gillar den här sidan